Rosa de Sant Jordi
Sant jordi rosa paper
Sant Jordi rosa paper
Sant jordi rosa
Sant Jordi 2020
Sant Jordi 2020

T’ho fem fàcil i divertit, t’hi apuntes?

En aquest vídeo que trobaràs a la capçalera t’ensenyem pas a pas com pots fer la teva rosa de paper, i pintar-la com més t’agradi. Només necessites, un full quadrat 21x 21 cm i un palet de fusta.
Penja-la a l’instagram amb el hastag #santjordiclorincolorado.  Les penjarem totes al nostre Stories, omplim de roses les xarxes.

 

Sant Jordi roses

Aquest any més que mai volem celebrar Sant Jordi amb tu!

Gaudirem d’una diada una mica diferent, però amb la mateixa il·lusió i ganes de compartir. Per això et portem la nostra paradeta de roses a casa.

Regala i regala’t la rosa!

Com ho farem?

  1. Selecciona un dels nostres productes.
  2. A la part final de compra, hi veuràs l’espai de COMENTARI, on podràs posar el nom, mail i missatge que vols que enviem el dia 23 D’ABRIL , dia de Sant Jordi, a la persona que rebrà el teu regal.
  3. Uns dies després enviarem per correus el producte escollit un cop es puguin fer enviaments a la direcció que ens hagis donat.

MOSTRA DE MISSATGES QUE S'ENVIARAN AMB LA TEVA COMPRA A QUI TRÏIS.

Per a nosaltres és una diada molt especial, plena de color.

Ja és una tradició que esperem cada any amb candeletes, ens preparem setmanes abans i el taller s’omple de roses vermelles. Es viu amb la il·lusió que aquell dia el passarem als carrers de la nostra ciutat, on s’olora la primavera;  tot és ple de roses i llibres. Cada any ens vestim de vermell i sortim disposades a viure el dia que ens espera.

Moltes gràcies per triar els nostres productes i ajudar els petits
comerços.
Una de les cites que ens agrada molt d’ Eduardo Galeano : «Mucha gente pequeña, en lugares pequeños, haciendo cosas pequeñas, puede cambiar el mundo».

Newsletter

T’apuntes a la família Colorín?
Tenim moltes coses per compartir amb tu.
* indicates required